+ Karar.Org | Karar , forum , turkforum , karar forum » Beyin Fırtınası » Siyaset (Moderatör: hayati)
 Yeni Cumhurbaşkanı ve Atatürk ilkeleri

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Yeni Cumhurbaşkanı ve Atatürk ilkeleri  (Okunma Sayısı 785 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Nuri Olgun
er
*

Üyelik Bilgileri E-Posta

Şimdi ne olacak?
MHP'nin seçim öncesi Meydanlarda ip atmasının o meydanları dolduran yüz binlerce insanı ve oy veren milyonlarca  seçmeni aldatmadan öte gitmeyen bir haraket olduğunu, Meclise girerek Abdullah Gül'ün önünü açtığını hep birlikte izledik.
Sizce, "Cumhurbaşkanlığına atanan Abdulah Gül ",Cumhuriyete, Atatürk Devrim ve ilkelerine bağlı kalabilecekmi?
ABD' nin BOP projesinin bu dönemde daha da etkinleşeceğini ve Ulus Devletler üzerinde daha da ciddi ve tehlikeli oyunlar oynanacağını dahmin ediyorum.
Bence tüm Cumhuriyetçilerin ve Atatürk Devrimcilerinin daha da uyanık olamaları gerekiyor.
Ne dersiniz, sizce de bence mi? Kızgın Kızgın Kızgın

« Son Düzenleme: Eylül 02, 2007, 04:47:12 ÖS Gönderen: Nuri Olgun » Moderatöre Bildir   Logged
cerencan
Forum Admin
KUVVET KOMUTANI

PITIRCAN

Üyelik Bilgileri WWW

bence de sizce
Moderatöre Bildir   Logged

alfonso
TEĞMEN
*

Üyelik Bilgileri E-Posta

bence de sizce

DEVRİMİN HEDEFİNİ KAVRAMIŞ OLANLARIN DAİMA ONU KORUMAYA GÜÇLERİ YETECEKTİR...

M.KEMAL ATATÜRK
ALONE-21
er
*

Üyelik Bilgileri

Şimdi ne olacak?
MHP'nin seçim öncesi Meydanlarda ip atmasının o meydanları dolduran yüz binlerce insanı ve oy veren milyonlarca  seçmeni aldatmadan öte gitmeyen bir haraket olduğunu, Meclise girerek Abdullah Gül'ün önünü açtığını hep birlikte izledik.
Sizce, "Cumhurbaşkanlığına atanan Abdulah Gül ",Cumhuriyete, Atatürk Devrim ve ilkelerine bağlı kalabilecekmi?
ABD' nin BOP projesinin bu dönemde daha da etkinleşeceğini ve Ulus Devletler üzerinde daha da ciddi ve tehlikeli oyunlar oynanacağını dahmin ediyorum.
Bence tüm Cumhuriyetçilerin ve Atatürk Devrimcilerinin daha da uyanık olamaları gerekiyor.
Ne dersiniz, sizce de bence mi? Kızgın Kızgın Kızgın

S.W.A.T
er
*

Üyelik Bilgileri E-Posta

Cumhurbaşkanın karısı acaba neden köşkteki ATATÜRK tablolarını depoya kaldırttı??

Neden türban konusu sadece bi yargı kararı iken şimdi anayasaya konmaya çalışılıyor??

Neden merkez bankası İstanbul'a taşındı?

Neden anayasının değiştirilemeyen maddelerini değiştirmek için büyük bir çaba var??

AKP hükümeti bize bunları çok güzel gösterdi ama bizim halkımızın gözü kör biz nekadar bilinçlendirmeye çalışsakta hepsi boş Üzgün

Yağmurlu bir günde görmüştüm seni...
Üstünde çubuklu formalar vardı...
Bi anda vuruldum aşık oldum ben...
Hayatın anlamı siyah beyazdı...

Ölümle yaşamı ayıran çizgi;
Siyahla beyazı ayıramazki,
Her yolun sonunda ölüm olsada
Bizi bu sevdadan ayıramazki
blackjack
er
*

Üyelik Bilgileri E-Posta

-Neden türbana düşmansınız
-Neden türbanlı insan olması zorunuza gidiyor
-Bütün büyük bankaların genel müdürlükleri istanbulda iken merkez bankası olmasın
_hatta devlet bankalarının merkez müdürlükleri istanbuldayken merkez bankası sizi bu kadar geriyor NEDEN?Ney?

Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Bu Sitedeki Ozel Mesajlar PmSpy 1.2.0 Ile Denetlenmektedir
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks

vista styLe Design by MagoSa
Smfciyiz Desing Team
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
| chat |bedava sohbet |sohbet odaları | sohbet | mirc |mircturk |Site Map | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss | uRLList |
Bu Sayfa 3.227 Saniyede 24 Sorgu ile Oluşturuldu

wWw.Karar.Org
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.
10 saniyede üye olmak için tıklayın.

_
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir Ayrıca Forumumuzda Mp3 ve Film Paylaşımı kesinlikle yasaktır. Belirtilen konular ile ilgili şikayetlerinizi karar@karar.org adresine bildiriniz.Şikayetiniz acil ise irtibat numaramız +90 0538 420 38 85
eXTReMe Tracker
hosting arkadas