+ Karar.Org | Karar , forum , turkforum , karar forum » Beyin Fırtınası » Siyaset (Moderatör: hayati)
 dilimize sahip çıkalım

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: dilimize sahip çıkalım  (Okunma Sayısı 602 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
gümüshane29
er
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
dilimize sahip çıkalım

arkadaşlar ben dilimize yabancı kelimeler yerleşmesine karşı biriyim lütfen duyarlı olun

arkadaşlar konu futbol değil ama önemli

arkadaşlar herkese göre bir ülkeye savaşla değil kendi kültürünü o ülkeye yayarak ve dillerini kendi diliyle kaplayarak yok edeilirsin . ve bütün devletler bize bunu yapıyor.dünyada 5 büyük dil vardır
türkçe
çince
arapca
farsça
ingilizce
ve dünyada türkçeyi konuşan devletler çok fazla
ve yabancılaşma dilimizde çok fazla örnk verim
adam internet kafe açıyor adı blue cafe peki bunun türkçesi yokmu mavi net olmazmı biuzim güzel türkçemiz neden yok ediliyor çünkü o devletmler türklerle başa edemeyeceğ için bize kendi dillerini ve kültürlerini yayıyorlar hergün başka bin moda
herkes msn ismini bili değşik koyyor çoçuklar özenmiş amerikan saçı yapıyorlar git amerkiya türkiyeyi bilen yoktur arkdaşlar benim burda anlatmak istedğim dilemize kültürümüze sahip çıkalım
ayrıca ismini vermiyim ama gene verecem abd tarihi 1700 lere dayanıyor oysa sizin ülkeniz..M.Ö CE ŞİMDİ tarihi bu kadar olan birn ülke nasıl kendinden kat kat tarihi olan bir ülkeye laf atıyor atamaz yok bilmem KONWERS busim okukun %70 aynı ayakkabıyı giyiyor yaw başka bişe yokmu
alın size bir gerçek türkçea konuşan ülkeler

Türkiye, Azerbaycan, Kazakistan ,kırgızistan ,Özbekistan,KKTC ve asyadaki türkler bunun yanında türkçe konuşup hristiyan olan devletler romanya bulfaristan ve çevreleri

arkadaşlar benim bu yazıyı yazmamın sebibi büyük türkçemize yabancı isimler sokup özenmemek..türkkün türkten başka dostu yoktur
Moderatöre Bildir   Logged
ölüdeniz
er
*

Üyelik Bilgileri
dilimize sahip çıkalım

ne demek yani türkün türkten başka dostu yok ben kürdüm şimdi senin düşmanınmı oluyorum artık bırakın böyle düşünceleri türk'ün kütte dostudur,aleviside dostudur,lazıda dostudur.bu ülke için hepsi tek yürek olup bu vatan için kanını dökmedilermi ve hala dökmüyorlarmı.son kullandığın cümlenin konuyla hiç bir alakası yok.
Moderatöre Bildir   Logged
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Bu Sitedeki Ozel Mesajlar PmSpy 1.2.0 Ile Denetlenmektedir
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks

vista styLe Design by MagoSa
Smfciyiz Desing Team
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
| chat |bedava sohbet |sohbet odaları | sohbet | mirc |mircturk |Site Map | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss | uRLList |
Bu Sayfa 2.474 Saniyede 24 Sorgu ile Oluşturuldu

wWw.Karar.Org
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.
10 saniyede üye olmak için tıklayın.

_
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir Ayrıca Forumumuzda Mp3 ve Film Paylaşımı kesinlikle yasaktır. Belirtilen konular ile ilgili şikayetlerinizi karar@karar.org adresine bildiriniz.Şikayetiniz acil ise irtibat numaramız +90 0538 420 38 85
eXTReMe Tracker
hosting arkadas