arkadaşlar ben dilimize yabancı kelimeler yerleşmesine karşı biriyim lütfen duyarlı olun
arkadaşlar konu futbol değil ama önemli
arkadaşlar herkese göre bir ülkeye savaşla değil kendi kültürünü o ülkeye yayarak ve dillerini kendi diliyle kaplayarak yok edeilirsin . ve bütün devletler bize bunu yapıyor.dünyada 5 büyük dil vardır
türkçe
çince
arapca
farsça
ingilizce
ve dünyada türkçeyi konuşan devletler çok fazla
ve yabancılaşma dilimizde çok fazla örnk verim
adam internet kafe açıyor adı blue cafe peki bunun türkçesi yokmu mavi net olmazmı biuzim güzel türkçemiz neden yok ediliyor çünkü o devletmler türklerle başa edemeyeceğ için bize kendi dillerini ve kültürlerini yayıyorlar hergün başka bin moda
herkes msn ismini bili değşik koyyor çoçuklar özenmiş amerikan saçı yapıyorlar git amerkiya türkiyeyi bilen yoktur arkdaşlar benim burda anlatmak istedğim dilemize kültürümüze sahip çıkalım
ayrıca ismini vermiyim ama gene verecem abd tarihi 1700 lere dayanıyor oysa sizin ülkeniz..M.Ö CE ŞİMDİ tarihi bu kadar olan birn ülke nasıl kendinden kat kat tarihi olan bir ülkeye laf atıyor atamaz yok bilmem KONWERS busim okukun %70 aynı ayakkabıyı giyiyor yaw başka bişe yokmu
alın size bir gerçek türkçea konuşan ülkeler
Türkiye, Azerbaycan, Kazakistan ,kırgızistan ,Özbekistan,KKTC ve asyadaki türkler bunun yanında türkçe konuşup hristiyan olan devletler romanya bulfaristan ve çevreleri
arkadaşlar benim bu yazıyı yazmamın sebibi büyük türkçemize yabancı isimler sokup özenmemek..türkkün türkten başka dostu yoktur