+ Karar.Org | Karar , forum , turkforum , karar forum » Beyin Fırtınası » Makaleler (Moderatör: Master)
 Düzce 81, Kerkük 82, Musul 83 - Ahmet Kubilay

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Düzce 81, Kerkük 82, Musul 83 - Ahmet Kubilay  (Okunma Sayısı 517 defa) Seçenekler Arama
İskender_esken
er
*

Üyelik Bilgileri

Ahmet KUBİLAY

Nihat Genç, deli doludur, bazen olaylar arasında anlamını ve hikmetini sadece kendisinin bildiği bağlantılar yapar ama bizdendir. Delikanlıdır. Adam gibi adamdır. Televizyondaki konuşmalarını illa ki takip etmem ama iş, güç arasından fırsat bulduğumda bir iş ciddiyetiyle seyrederim. Geçen gün de öyle olacaktı ama sonuna ancak yetiştim. Serdar Akinan’ın kapanış cümlelerini dinleyebildim: “Geçen bir arkadaşım bu iktidardan bahsediyor. Karıma çarşaf giydirilmesini bırakın, bana giydirsinler razıyım. Ama bana buradan atınca ta dünyanın öbür ucunu vuracak bomba mı yapıyorlar, bizi o kadar geliştiriyorlar mı, onu söylesinler.”

« Son Düzenleme: Kasım 02, 2007, 08:32:50 ÖÖ Gönderen: İskender_esken » Moderatöre Bildir   Logged
dead_calm
er
*

Üyelik Bilgileri E-Posta

paylaşım için teşekkürler
Moderatöre Bildir   Logged
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Bu Sitedeki Ozel Mesajlar PmSpy 1.2.0 Ile Denetlenmektedir
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks

vista styLe Design by MagoSa
Smfciyiz Desing Team
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
| chat |bedava sohbet |sohbet odaları | sohbet | mirc |mircturk |Site Map | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss | uRLList |
Bu Sayfa 0.049 Saniyede 23 Sorgu ile Oluşturuldu

wWw.Karar.Org
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.
10 saniyede üye olmak için tıklayın.

_
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir Ayrıca Forumumuzda Mp3 ve Film Paylaşımı kesinlikle yasaktır. Belirtilen konular ile ilgili şikayetlerinizi karar@karar.org adresine bildiriniz.Şikayetiniz acil ise irtibat numaramız +90 0538 420 38 85
eXTReMe Tracker
hosting arkadas