+ Karar.Org | Karar , forum , turkforum , karar forum » İslam ve İnsan  » İslami Filmler ve Klipler (Moderatör: Master)
 Hz.Muhammed'e yapılan Site Çökertildi..

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Hz.Muhammed'e yapılan Site Çökertildi..  (Okunma Sayısı 1424 defa) Seçenekler Arama
anasayfa
er
*

selam arkadaşlar

Hz.Muhammed (S.A.V) ile ilgili yapılan, karikatür ve çok alçakça resimlerin olduğu site çökertilmiş.

az önce bu haberi okudum ve sevinçten gözlerim yaşardı.siz de okuyun

haber adresi:

Üye Olun veya Giriş Yapın
Moderatöre Bildir   Logged
Sedosh
Prenses
er

Bizleride haberdar ettiğin için sağol anasayfa...Ne demişler eden bulur..iyi olmuş  Sırıtan

“Herhangi bir amaca ulaşmakla yetinmeyeceğiz. Durmadan daha ileriye varmak için çalışacağız.''M.Kemal Atatürk
nohçi
er
*

bu siteyi çökertenlerden Allah razı olsun  Kahkaha
Vasityev
er
*

e bırakında çokertsinler,Bilişim alanında Rusya ile kafa kafaya giden turkiye de ki "white hat" hackerlardan da beklenen budur,tebrik edinilesi insanlardır.Tebrikler...
« Son Düzenleme: Haziran 22, 2007, 06:24:00 ÖS Gönderen: Vasityev » Moderatöre Bildir   Logged

Ay karanlık...Gece Vurdular Beni.Yar'ın çehresiyle sardılar beni...
memis96
er
*

Allahü Teala'nın resulünün karikatürünü çizenin sonucunu görüyorsunuz arkadaşlar
dead_calm
er
*

çökertenlere helal olsun
muradcevik
ÜSTTEĞMEN
*

güzel paylaşım tebrikler arkadaşlar tim destek verenlerden dim ama saldırıya birebir katılmadım ama bu sadece biri bilmediklerinizde var

BİR TÜRK DÜNYAYA BEDEL ON TÜRK DÜNYAYI ALIR
muradcevik
ÜSTTEĞMEN
*

arkadaşlar tekrardan okudum tekrardan sevindim.

BİR TÜRK DÜNYAYA BEDEL ON TÜRK DÜNYAYI ALIR
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Bu Sitedeki Ozel Mesajlar PmSpy 1.2.0 Ile Denetlenmektedir
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks

vista styLe Design by MagoSa
Smfciyiz Desing Team
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
| chat |bedava sohbet |sohbet odaları | sohbet | mirc |mircturk |Site Map | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss | uRLList | forum |
Bu Sayfa 0.085 Saniyede 23 Sorgu ile Oluşturuldu

wWw.Karar.Org
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.
10 saniyede üye olmak için tıklayın.

_
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir Ayrıca Forumumuzda Mp3 ve Film Paylaşımı kesinlikle yasaktır. Belirtilen konular ile ilgili şikayetlerinizi karar@karar.org adresine bildiriniz.Şikayetiniz acil ise irtibat numaramız +90 0538 420 38 85
eXTReMe Tracker
hosting arkadas
Karar.Org Forum Sistemimiz ; forum , turkforum, turkiyeforum, turk forum , turkiye forum, forum siteleri, cep forum, oyun forum, muzik forum, Forum, forumfor, bedava forum, forum sohbet, forumlar, bedava forumlar, karar, karar forum, karar sohbet, secim, seçim, secım, 2009 seçim, yerel seçim, yerel secim, 2009 yerel seçim, anket, anketler, 2009 yerel seçim anket, anketleri, tahmin, tahminleri, belediye seçimleri, 2009 belediye secimleri, adaylar, adayları , matematik, matematikçi, matematikci, ünlü türk matematikciler, ünlü türk islam matematikçileri, geleneksel sanatlar, geleneksel sanatlarımız, gibi kelimelerde GooGLe.Com.TR 'de yer almaktadır.