+ Karar.Org | Karar , forum , turkforum , karar forum » Edebiyat - Duygusal  » Hikayeler (Moderatörler: cerencan, eroğlu)
 Birlikte yazalim...

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Birlikte yazalim...  (Okunma Sayısı 820 defa) Seçenekler Arama
Emma
er
*

Birlikte yazalim...

Bu bolumun moderatorlugune atandigimdan ( Masum)beri aklimda olan bir projeyi hayata gecirmek istiyorum. Tabii ki sizin onerileriniz ve katkilariniz sart. Projenin anahatlarini madde madde yazmak sanirim daha kolay olacak.

1. Hikaye olabilecek bir seyin ilk bolumunu yazacagim buraya. Kafamda olusturmus degilim konuyu, cunku hikayeyi hepimiz olusturacagiz. Sadece baslangic benden.

2. Ilgi duyanlarin hikayeyi devam ettirmesi gerekiyor, kisilere ve o ana kadar olanlara bagli kalmak sartiyla elbette. Yani bir sonraki bolum sizlerden birisinin yazdigi birsey olacak.

3. Kimse hikayenin hepsini yazamasin diye kelime konusunda sinirlamaya gidelim diyorum. Sozgelisi, bolumler 250 kelimeyi asamaz.

4. Eger katilim fazla olursa, karisikliktan kacinmak icin (zira 2 kisi ayni siralarda 2. bolumu yazabilir mesela) belli bir sistemi takip etmek gerektigini dusunuyorum. Mecburen birkac duzenleme yapmak gerekecek. 3 gun boyunca yazilan hicbir ek bolume mudahale etmeyecegim. Bundan sonra yapabilecegim 2 sey var. Ya iclerinden birisini sececegim, digerleri maziye karisacak Gülümseme ve hikayenin devami bu son bolume gore sekillenecek, 3 gunde bir yeni bir bolum eklenecek, ya da alt gruplarda hikayenin degisik bir versiyonu olacak. Iki yontemin de sakincalari var ama. Birinci yontem her ne kadar daha kolay olsa da pek demokratik degil, ne de olsa benim secimime bagli. Ikinci yontem cok insancil ( Dil çıkaran) gorunuyor ama cok fazla dallanip budaklanir forumun bu bolumu. Cunku her versiyonun alt versiyonu olacak bu durumda. Bir dolu olasilik yani. Sizin onerilerinize acigim bu konuda.

5. Hikaye upuzun olmasin, bir romana donusmesin diye, 'iste bu son paragraftan onceki paragraf' diyecegim bir yerde, ve hikaye sonlanacak. Sonra da editorluk kismi baslayacak. Hikayeyi toparlayip tek bir bolumde yazacagim, elbette katkisi olanlarin isimleriyle birlikte.

Onerilerinizi bekliyorum...

« Son Düzenleme: Aralık 20, 2006, 02:00:03 ÖS Gönderen: Emma » Moderatöre Bildir   Logged

Buraya reklam alinir.
Master
Forum Sahibi
KUVVET KOMUTANI

Bilmek kadar mühimdir bildiğini paylaşmak

Ynt: Birlikte yazalim...

Anti demokratik ve ucu kacacacak diye nitelendirdiğiniz acılımlar buldugunuz tabirlerle uyusur sonuclar doguracaktır
Benım fıkrım ılk yazanın yazsının kalması.Yanı 1.bolum yazıldı arkadasından bu hıkayenın 1.bolumunu okuyup devam ettırmek ısteyen kısı eger 2.bolum yoksa bence hemen yazmalı ve onun yazdıgı kabul edılmelı.En demokratık ve sadece cozum bu olacaktır bence.

Moderatöre Bildir   Logged

Bilmek kadar mühimdir ; bildiğini paylaşabilmek

Üye Olun veya Giriş Yapın

Üye Olun veya Giriş Yapın
FaNtAStic
er
*

Birlikte yazalim...

Bence, herkes yazmak istediğini yazsın, aynı anda 2 kişinin aynı bölümü yazacahını tahmin etmiyorum.
En son emma düzenler (Gariplik olursa tabiki) Göz kırpan

gittiği yere kadar..!!
sinanay
er
*

Birlikte yazalim...

şu yazi dizisine başlasak artik Gülümseme
nefin
er
*

Birlikte yazalim...

sımdıden merak edıyorum Gülümseme Gülümseme

!!  ATAM  İZİNDEYİZ  !!

''Öyle Zamanlar Vardır ki, Gittiğiniz Yer Önemsizdir..
Önemli Olan Nasıl Gittiğinizdir..!! '' (annemi ozledimm:(
sergen
er
*

Birlikte yazalim...

eyvah, hikaye nerede hani, merak ettik bi bakalim dedik ama kac gundur bisey yok ki. bence nasil olursa olsun artik baslamak lazim. meger biz buradayiz ne bakiyoz?
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Bu Sitedeki Ozel Mesajlar PmSpy 1.2.0 Ile Denetlenmektedir
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks

vista styLe Design by MagoSa
Smfciyiz Desing Team
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
| chat |bedava sohbet |sohbet odaları | sohbet | mirc |mircturk |Site Map | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss | uRLList | forum |
Bu Sayfa 0.164 Saniyede 23 Sorgu ile Oluşturuldu

wWw.Karar.Org
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.
10 saniyede üye olmak için tıklayın.

_
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir Ayrıca Forumumuzda Mp3 ve Film Paylaşımı kesinlikle yasaktır. Belirtilen konular ile ilgili şikayetlerinizi karar@karar.org adresine bildiriniz.Şikayetiniz acil ise irtibat numaramız +90 0538 420 38 85
eXTReMe Tracker
hosting arkadas
Karar.Org Forum Sistemimiz ; forum , turkforum, turkiyeforum, turk forum , turkiye forum, forum siteleri, cep forum, oyun forum, muzik forum, Forum, forumfor, bedava forum, forum sohbet, forumlar, bedava forumlar, karar, karar forum, karar sohbet, secim, seçim, secım, 2009 seçim, yerel seçim, yerel secim, 2009 yerel seçim, anket, anketler, 2009 yerel seçim anket, anketleri, tahmin, tahminleri, belediye seçimleri, 2009 belediye secimleri, adaylar, adayları , matematik, matematikçi, matematikci, ünlü türk matematikciler, ünlü türk islam matematikçileri, geleneksel sanatlar, geleneksel sanatlarımız, gibi kelimelerde GooGLe.Com.TR 'de yer almaktadır.