Bize pek yorum bırakmamışsın leylak

(geneli öyle sözüne asla katılmıyorum. İstisna sözüne de..) Gerekçeye geçeyim. Pakize Suda yı biraz inceledim. Nasıl bir kadındır diye alıntıya da ekledim çünkü yazıyı yazan kişinin fikrini bilmedn yorum yapmak istemedim.
Biraz kişiliği bana bilgi verdi

>Bir Kadının Günlüğü (tüm kadınlara ithaf olunur.)(Bunu da pakize Suda yazmış)
>*Biriyle tanıştım .
>Çok hoş .
>Galiba o da benden hoşlandı .
Ne giyeceğim ben şimdi ?
>Çok güzel olmalıyım .
>Vurulmalı .
>*Kahretsin , saçım hiç güzel olmadı .
>*Harikaydı .
Çok mutsuzum .
>*Beraberken televizyon seyrediyor .
>Eskiden sadece gözlerime bakardı .
>Ona hayatı zindan edeceğim .
>*Yarın bütün yaptıklarını bir bir yüzüne haykıracağım .
>Onu çok sevdim .
>Bunu hiç anlamadı .
>Duygusuz.
>Sesini bile duymak istemiyorum .
>*Neden aramıyor acaba ?
>*inanamıyorum .
>Ortada hiçbir şey yokken benden ayrılmak istediğini söyledi .
>Asla ayrılmam .
>Onu çok sevdiğimi söyledim .
>Öldürmek istiyorum .
>Aşkımdan ölmeli , ayaklarıma kapanmalı .
>Bu ilişki ancak o zaman bitebilir .
>PAKİZE SUDA
>Beni aldatıyor olabilir mi ?
>Gözleri çok güzel .
>Çok da güzel bakıyor .
>*Galiba , aşık oluyorum .
>Bakışlarından anladım .
>Hem hoşlanmasa neden telefonumu istesin ?
>*Acaba arayacak mı ?
>Aslında ben de onu ararsam olur ama çok hevesli olduğumu anlamasın.
"Açıkcası kadınların birbirlerini çekemediklerine" değinmiş tartışılır bence kendini güzel bulmuyor biraz da güvensiz kadınların tavırlarını sezdım. "Oysa kadınlar, hiç ayrım yapmaksızın, ömür boyunca, istisnasız her dişiden kıskanırlar kocalarını."Güzel ve kendine güvenli kadınlarda böyle rakıp görme vs katılmıyorum.

Kadınlar evde akşama kadar istedikleri gibi yaşarlar. Ne karışanları ne de görüşenleri vardır. Bu yanlış kardeşim ne demek erkek karışmaz çenesınden durulmaz erkeğin sigara içme pc basında durma vs vs vs...
Oysa hiçbir erkek karısından izin almadan eve bir erkek arkadaşını getiremez.Evet habersiz misafir davet ederler emrivaki!
Kadınlar bütün ilişkilerinde hesap kitap içindedirler. Tam tersi erkeklerin neleri düşündükleri hesabını yapmaya burda vaktimiz yetmeyebilir

Sanırım bir hemcinsinden darbe aldığında yazılmış bir yazı bu. Masum, sevecen bir de kadın ve erkek ilişkilierinden başka şeyler düşünen kadınlarda var bunları umursamayan