+ Karar.Org | Karar , forum , turkforum , karar forum » Edebiyat - Duygusal  » Hayat'a dair (Moderatör: LeyLak)
 Kadın Diliyle Kadın

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Kadın Diliyle Kadın  (Okunma Sayısı 114 defa) Seçenekler Arama
LeyLak
Moderator
er

Kadın Diliyle Kadın

Kadın Diliyle Kadın

Bütün kadınlar birbirlerini rakip olarak görürler. Birbirlerini kıskanmaları için aynı meslekten olmalarıyla da menfaatlerinin çatışması falan şart değildir. Ortalıkta kendilerinden başka kadınların da dolaşıyor olması, kıskanmaları için yeterli bir sebeptir. Yolu kadınların görev yaptığı bir yere, örneğin bir banka şubesine düşen bir kadın, gördüğü muameleden bunu şıp diye anlayabilir. Bütün kadınların mutlaka koşulacak şartları vardır. 'seninle evlenirim ama...', 'dediğini yaparım ama...' Nedense bütün aşk şiirleri, en duygulu şarkı sözleri hep erkekler tarafından yazılmıştır. Çok duygulu oldukları söylenen kadınların bu sırada ne yaptıkları merak konusudur. Bence kadınlar o sırada diğer kadınları incelemekle meşguldürler. 'ne giymiş, ne takmış, benden güzel mi? Vs Erkekler (eğer ruh hastası değillerse) eşlerini çok yakın arkadaşlarından, akrabalarından, yani olur olmaz herkesten kıskanmazlar. Oysa kadınlar, hiç ayrım yapmaksızın, ömür boyunca, istisnasız her dişiden kıskanırlar kocalarını. Kendisinden 30 yaş büyük bir kadınla, sırf parası için evlenen pek az erkek vardır. Buna karşılık etraf, babası, hatta dedesi yaşında, ama mutlaka zengin erkeklere aşık olan (!) kadınlarla doludur. Hiçbir kadın çalıştığı yerde üstünün kadın olmasını istemez. Vallahi bunu ben söylemiyorum, anketler öyle diyor. Erkekler kadınlardan ilgi, şefkat, sevgi dışında pek bir şey beklemezler. Kadınlara bunlar asla yetmez, ilave olarak iki bilezik, bir yüzük gerekir çoğu zaman. Gelin-kaynana çekişmesinin fıkralara geçtiği ilkemizde hiç damat-kayınpeder çekişmesine tanık oldunuz mu? 'Elti gemisi yürümez' diye bir söz vardır da neden bacanaklar için söylenmiş benzer bir laf yoktur?  Erkekler bir araya geldiklerinde işten, politikadan, futboldan bahsederler genellikle. Kadınlar bir araya geldiğinde ise vay o anda orada olmayan diğer kadınların haline!

Eşlerinden, 'yorgunum', 'Başım ağrıyor' bahanesiyle mümkün olduğunca kaçan kadınlar, ortaya ikinci bir kadın çıktığı zaman aniden kocalarını çok sevdiklerini (!) fark ederler. Kocası tarafından aldatılan kadınlar genellikle boşanmak yerine, bir çocuk daha yapmayı tercih ederler. Tersi durumda ise erkekler kadınlar kadar akıllı olmadıkları için bunu gurur meselesi yapar ve kadını hemen boşamaya kalkarlar.

Kadınlar evde akşama kadar istedikleri gibi yaşarlar. Ne karışanları ne de görüşenleri vardır. Erkeklerin akşamdan akşama geldikleri evlerinde pek de özgür oldukları söylenemez. Kendilerine durmadan oraya oturmaması, sigarasının külüne dikkat etmesi, ayakkabısını çıkarması hatırlatılır. Kadınlar akşama kadar kocalarının bilgisi dışında istedikleri arkadaşlarını misafir ederler. Oysa hiçbir erkek karısından izin almadan eve bir erkek arkadaşını getiremez. Hatta izin alarak bile. Kadınlar her istediklerinde eşlerinden izin almadan annelerini ziyaret edebilirler. Erkekler ne haberli, ne habersiz, yanlarında eşleri olmadan asla annelerine uğrayamazlar. Kadınlar bütün ilişkilerinde hesap kitap içindedirler.

Asla şeffaf değildirler. Hoşlanırlar, hoşlanmaz gibi davranırlar, isterler, istemez gibi yaparlar. Eşleriyle sorunlarını çözmede bedenlerini silah olarak kullananlar bile vardır. Vücutlarını göstermeye bayılırlar. Açık, dar, şeffaf, kısa giyerler. Sonra da 'neden bakıyorsunuz? diye sinirlenirler. Aslında amaçları baktırmaktır, ama bunu asla kabul etmezler. Özgürlükten, rahatlıktan, medeniyetten falan söz ederler. Nereden biliyorsun, derseniz ben de kadınım oradan biliyorum.

Alıntı:Pakize Suda
NOT: istisnalar kaideyi bozmaz. (Bence de bunu okuyan bütün kadınlar kendini istisna olarak kabul edecektir..

Ben degisir derim..ama cogunluk icin dogru seyler..
« Son Düzenleme: Aralık 01, 2008, 04:01:48 ÖS Gönderen: MisRa » Moderatöre Bildir   Logged

Sonra duruyorum..sonra susuyorum..kilit vuruyorum dilime..yan! diyorum içime!..sadece sen yan! ve dayan! diyorum gönlüme!..herkes mutlu olsun!sen dayan!.
Master
Forum Sahibi
KUVVET KOMUTANI

Bilmek kadar mühimdir bildiğini paylaşmak

Ynt: Kadın Diliyle Kadın

hahahahahahah
bencede Gülümseme
Moderatöre Bildir   Logged

Bilmek kadar mühimdir ; bildiğini paylaşabilmek

Üye Olun veya Giriş Yapın

Üye Olun veya Giriş Yapın
MisRa
Forum Sahibi
er

Ynt: Kadın Diliyle Kadın

Bize pek yorum bırakmamışsın leylak  Sırıtan (geneli öyle sözüne asla katılmıyorum. İstisna sözüne de..) Gerekçeye geçeyim. Pakize Suda yı biraz inceledim. Nasıl bir kadındır diye alıntıya da ekledim çünkü yazıyı yazan kişinin fikrini bilmedn yorum yapmak istemedim.

Biraz kişiliği bana bilgi verdi Kahkaha
>Bir Kadının Günlüğü (tüm kadınlara ithaf olunur.)(Bunu da pakize Suda yazmış)

Alıntı
>*Biriyle tanıştım .
>Çok hoş .
>Galiba o da benden hoşlandı .
Ne giyeceğim ben şimdi ?
>Çok güzel olmalıyım .
>Vurulmalı .
>*Kahretsin , saçım hiç güzel olmadı .
>*Harikaydı .
Çok mutsuzum .

>*Beraberken televizyon seyrediyor .

>Eskiden sadece gözlerime bakardı .

>Ona hayatı zindan edeceğim .

>*Yarın bütün yaptıklarını bir bir yüzüne haykıracağım .
>Onu çok sevdim .
>Bunu hiç anlamadı .
>Duygusuz.
>Sesini bile duymak istemiyorum .
>*Neden aramıyor acaba ?
>*inanamıyorum .
>Ortada hiçbir şey yokken benden ayrılmak istediğini söyledi .
>Asla ayrılmam .
>Onu çok sevdiğimi söyledim .
>Öldürmek istiyorum .
>Aşkımdan ölmeli , ayaklarıma kapanmalı .
>Bu ilişki ancak o zaman bitebilir .

>PAKİZE SUDA

>Beni aldatıyor olabilir mi ?
>Gözleri çok güzel .
>Çok da güzel bakıyor .
>*Galiba , aşık oluyorum .

>Bakışlarından anladım .

>Hem hoşlanmasa neden telefonumu istesin ?

>*Acaba arayacak mı ?

>Aslında ben de onu ararsam olur ama çok hevesli olduğumu anlamasın.

"Açıkcası kadınların birbirlerini çekemediklerine" değinmiş tartışılır bence kendini güzel bulmuyor biraz da güvensiz kadınların tavırlarını sezdım. "Oysa kadınlar, hiç ayrım yapmaksızın, ömür boyunca, istisnasız her dişiden kıskanırlar kocalarını."Güzel ve kendine güvenli kadınlarda böyle rakıp görme vs katılmıyorum. Sırıtan

Kadınlar evde akşama kadar istedikleri gibi yaşarlar. Ne karışanları ne de görüşenleri vardır. Bu yanlış kardeşim ne demek erkek karışmaz çenesınden durulmaz erkeğin sigara içme pc basında durma vs vs vs...

Oysa hiçbir erkek karısından izin almadan eve bir erkek arkadaşını getiremez.Evet habersiz misafir davet ederler emrivaki!

Kadınlar bütün ilişkilerinde hesap kitap içindedirler. Tam tersi erkeklerin neleri düşündükleri hesabını yapmaya burda vaktimiz yetmeyebilir Sırıtan

Sanırım bir hemcinsinden darbe aldığında yazılmış bir yazı bu. Masum, sevecen bir de kadın ve erkek ilişkilierinden başka şeyler düşünen kadınlarda var bunları umursamayan  Sırıtan
Moderatöre Bildir   Logged

Bilgi insanı  kuşkudan,
             İyilik acı  çekmekten,
                     Kararlı  olmak da korkudan kurtarır!
___ỳapıℓαи вія çoκ şeyi αffєđєвiℓiяiм;
αмα αffєττiğiм hiçвія şєỳi μиμτмαм___
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Bu Sitedeki Ozel Mesajlar PmSpy 1.2.0 Ile Denetlenmektedir
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks

vista styLe Design by MagoSa
Smfciyiz Desing Team
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
| chat |bedava sohbet |sohbet odaları | sohbet | mirc |mircturk |Site Map | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss | uRLList | forum |
Bu Sayfa 11.057 Saniyede 24 Sorgu ile Oluşturuldu

wWw.Karar.Org
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.
10 saniyede üye olmak için tıklayın.

_
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir Ayrıca Forumumuzda Mp3 ve Film Paylaşımı kesinlikle yasaktır. Belirtilen konular ile ilgili şikayetlerinizi karar@karar.org adresine bildiriniz.Şikayetiniz acil ise irtibat numaramız +90 0538 420 38 85
eXTReMe Tracker
hosting arkadas
Karar.Org Forum Sistemimiz ; forum , turkforum, turkiyeforum, turk forum , turkiye forum, forum siteleri, cep forum, oyun forum, muzik forum, Forum, forumfor, bedava forum, forum sohbet, forumlar, bedava forumlar, karar, karar forum, karar sohbet, secim, seçim, secım, 2009 seçim, yerel seçim, yerel secim, 2009 yerel seçim, anket, anketler, 2009 yerel seçim anket, anketleri, tahmin, tahminleri, belediye seçimleri, 2009 belediye secimleri, adaylar, adayları , matematik, matematikçi, matematikci, ünlü türk matematikciler, ünlü türk islam matematikçileri, geleneksel sanatlar, geleneksel sanatlarımız, gibi kelimelerde GooGLe.Com.TR 'de yer almaktadır.